bar - restaurant

Historiku

Bar Restaurant Shpresa - Al

Me mbi 10 vite eksperiencë në sektorin e shërbimeve, Bar Restaurant Shpresa Al ka krijuar themele të reja përsa i përket cilësisë së shërbimit. Me një staf të kualifikuar, produkte të freskëta dhe një ambient të pastër dhe familjar, ne sigurohemi që çdo klient të ngelet i kënaqur. Vetëm 2km nga qendra e Bashkisë Kamëz, Bar Restaurant Shpresa Al ofron një ambient fantastik për ju dhe të dashurit tuaj!

Themeluar në 2012

Mbi 10 000 klientë të kënaqur

+80 evente të organizuara

Disa fjalë nga klientët tanë

Për ne, mendimi i klientit ka shumë rëndësi!

Galeria

Pamje fantastike nga shërbimi ynë!

zana events

Dream - Plan - Do

Bëjeni realitet eventin tuaj të ëndrrave duke e lënë organizimin e tyre në duar të profesionistëve. Zana Events, me një eksperiencë shumëvjeçare premton një shërbim cilësor, dekore fantastike dhe organizim perfekt të eventit tuaj. Për më shumë informacion na kontaktoni duke klikuar butonin mëposhtë.