Politikat e cookies

Kjo është Politika e Cookie për Shpresa Al, e aksesueshme nga https://shpresa.al

Çfarë janë cookies

Siç është praktikë e zakonshme me pothuajse të gjitha faqet e internetit profesionale, kjo faqe përdor cookie, të cilat janë skedarë të vegjël që shkarkohen në kompjuterin tuaj, për të përmirësuar përvojën tuaj. Kjo faqe përshkruan se çfarë informacioni ata mbledhin, si i përdorim dhe pse ndonjëherë na duhet t’i ruajmë këto cookie. Ne do të ndajmë gjithashtu se si mund t’i parandaloni këto skedarë kuki që të ruhen, megjithatë kjo mund të zvogëlojë ose “prish” disa elementë të funksionalitetit të sajteve.

Si i përdorim cookies

Ne përdorim cookies për një sërë arsyesh të detajuara më poshtë. Fatkeqësisht, në shumicën e rasteve nuk ka opsione standarde të industrisë për çaktivizimin e cookies pa çaktivizuar plotësisht funksionalitetin dhe veçoritë që ato shtojnë në këtë sajt. Rekomandohet që të lini të gjitha cookies nëse nuk jeni të sigurt nëse keni nevojë për to ose jo në rast se përdoren për të ofruar një shërbim që përdorni.

Çaktivizimi i Cookies

Mund të parandaloni vendosjen e skedarëve të personalizimit duke rregulluar cilësimet në shfletuesin tuaj (shihni Ndihmën e shfletuesit tuaj se si ta bëni këtë). Kini parasysh se çaktivizimi i cookies do të ndikojë në funksionalitetin e kësaj dhe shumë faqeve të tjera të internetit që vizitoni. Çaktivizimi i kukive zakonisht do të rezultojë në çaktivizimin e disa funksioneve dhe veçorive të kësaj faqeje. Prandaj rekomandohet që të mos çaktivizoni cookies. Kjo Politikë e Kukive është krijuar me ndihmën e Gjeneruesit të Politikave të Cookies .

Biskotat që vendosim

  • Cookie të lidhura me format

Kur dorëzoni të dhëna përmes një formulari të tillë si ato që gjenden në faqet e kontaktit ose në formularët e komenteve, kukit mund të vendosen për të mbajtur mend të dhënat tuaja të përdoruesit për korrespondencën e ardhshme.

Cookies nga palët e treta

Në disa raste të veçanta ne përdorim gjithashtu cookie të ofruara nga palë të treta të besuara. Seksioni i mëposhtëm detajon se cilat cookie të palëve të treta mund të hasni përmes kësaj faqeje.

  • Kjo faqe përdor Google Analytics, e cila është një nga zgjidhjet analitike më të përhapura dhe më të besueshme në ueb, për të na ndihmuar të kuptojmë se si e përdorni faqen tuaj dhe mënyrat se si ne mund të përmirësojmë përvojën tuaj. Këto cookie mund të gjurmojnë gjëra të tilla si sa kohë kaloni në sajt dhe faqet që vizitoni, në mënyrë që ne të mund të vazhdojmë të prodhojmë përmbajtje tërheqëse.

Për më shumë informacion mbi kukit e Google Analytics, shihni faqen zyrtare të Google Analytics.

  • Herë pas here ne testojmë veçori të reja dhe bëjmë ndryshime delikate në mënyrën e shpërndarjes së sajtit. Kur ne jemi ende duke testuar veçori të reja, këto skedarë cookie mund të përdoren për t’u siguruar që ju të merrni një përvojë të qëndrueshme ndërsa jeni në sajt, ndërkohë që sigurohemi se kuptojmë se cilat optimizime vlerësojnë më shumë përdoruesit tanë.
  • Ndërsa ne shesim produkte, është e rëndësishme për ne të kuptojmë statistikat rreth numrit të vizitorëve të faqes sonë që bëjnë një blerje dhe si i tillë ky është lloji i të dhënave që do të gjurmojnë këto cookie. Kjo është e rëndësishme për ju pasi do të thotë që ne mund të bëjmë me saktësi parashikime biznesi që na lejojnë të monitorojmë reklamat dhe kostot e produktit për të siguruar çmimin më të mirë të mundshëm.

Më shumë Informacion

Shpresojmë se kjo ka sqaruar gjërat për ju dhe siç u përmend më parë nëse ka diçka për të cilën nuk jeni të sigurt nëse keni nevojë apo jo, zakonisht është më e sigurt të lini të aktivizuara cookie-t në rast se ndërvepron me një nga veçoritë që përdorni në faqen tonë.

Për më shumë informacion të përgjithshëm mbi cookies, ju lutemi lexoni artikullin e Politikës së Cookies .

Megjithatë, nëse jeni ende duke kërkuar për më shumë informacion, atëherë mund të na kontaktoni përmes një prej metodave tona të preferuara të kontaktit:

  • Email: info@shpresa.al