transport

Historiku

Zanafilla e Shpresa-Al Transport

Prej vitit 2005 Shpresa-Al Transport mbulon transportin e pasagjerëve brenda qarkut të Tiranës, ndërmjet qyteteve të ndryshme të Shqipërisë dhe jashtë saj. Një prej shërbimeve më të kërkuara është gjithashtu lëvizja e shpejtë, fleksibël dhe me çmim të arsyeshëm të mallrave kudo që klientët dëshirojnë.
E pajisur me liçensat e nevojshme Shpresa-Al Transport tanimë operon me 68 autobuzë në dy linja urbane, 6 linja interurbane me nisje nga Kamza dhe Tirana si dhe 2 linja ndërkombëtare të konsoliduara drejt Kosovës dhe Greqisë. Për 17 vite me rradhë jemi kontribut absolut në sektorin e transportit publik, duke ruajtur nivelin e përballueshëm të çmimeve dhe duke rritur komoditetin e pasagjerëve përpara dhe gjatë udhëtimit.

Themeluar në 2005

58 Autobuzë

14 Linja autobuzësh

Linjat e autobuzëve

Lider transporti brenda & jashtë Shqipërisë!

Aplikacioni "Lorem Ipsum"

Përshkrimi dhe guida mbi aplikacionin

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

shpresa-al autoteknik

Servis

Shpresa-Al Autoteknik ofron servis makinash për defekte mekanike, shërbim konvergjence, lyerje automjeti dhe lavazh. Stafi i përkushtuar ofron shërbimet me cilësi të lartë dhe çmime të përballueshme në mënyrë që t’i plotësojmë klientëve të gjitha kushtet. Për më tepër në raste të problemeve urgjente me automjete të ndryshme, kemi në dispozicion shërbimin karotec 24 orë të ditës.

Shpresa - Al Marketing

Ekspozo biznesin tënd!

Frekuenca e lartë e udhëtimeve garanton sukses për biznesin tuaj nëpërmjet marketingut tranzit, i cili prezantohet në formë dixhitale me ekrane të vendosura brenda autobuzëve ose në formë fizike nëpërmjet posterave që mund të vendosen brenda ose jashtë tij.